• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuizing

Verhuizing

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning, appartement of bedrijfspand? Steeds meer mensen schakelen de hulp in van een professioneel verhuisbedrijf. Vele handen maken licht werk en onze verhuizers staan klaar om je te assisteren bij iedere stap van de verhuizing. Bovendien hoeft een verhuizing niet duur te zijn. Wij bieden de laagste prijs garantie in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ergens een lagere offerte ontvangen? Wij passen de prijs aan!

Een betaalbare verhuizing met Verhuisbedrijf West

Ben je op zoek naar een professionele verhuisservice? Of je nu in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht woont; wij zorgen ervoor dat jouw inboedel veilig op de gewenste locatie aankomt. We zorgen voor een veilige, maar ook stressvrije verhuizing. Onze verhuizers hebben ervaring met diverse soorten verhuizingen en ontruimingen.

Indien gewenst nemen we het hele proces van je uit handen: van inpakken tot uitpakken! Wil je liever een deel zelf doen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Verhuizing

Voordelen Verhuisbedrijf West

Verhuisbedrijf West zorgt voor een soepele overgang naar jouw nieuwe woning of bedrijfspand. Daarnaast bieden we andere verhuisservices, zoals ontruimingen en tijdelijke opslag van je inboedel.

✓ Voordeligste verhuisservice

Verhuisbedrijf West is de voordeligste verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dankzij de laagste prijs garantie kun je rekenen op een betaalbare verhuizing. In de offerte worden de kosten duidelijk beschreven en je komt niet voor verrassingen te staan.

✓ Spoedverhuizing is mogelijk

Wil je op korte termijn verhuizen? Of moet je eerder je huis uit dan verwacht? Bij ons is het mogelijk om een spoedverhuizing aan te vragen. Een spoedverhuizing wordt op precies dezelfde manier uitgevoerd als iedere andere verhuizing: met de grootste zorg.

✓ Spullen zijn altijd verzekerd

Onze verhuizers weten precies hoe ze zware en breekbare spullen moeten verpakken en vervoeren. Dit minimaliseert het risico op schade aanzienlijk. Mocht er wel iets beschadigd raken? Je spullen zijn altijd verzekerd tot een waarde van €50.000.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

De voordeligste verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Verhuisbedrijf West is gespecialiseerd in diverse soorten verhuizingen, zoals particuliere en zakelijke verhuizingen. Heb je een kleine inboedel of woon je op een hogere etage? We hebben alle hulpmiddelen in huis om de verhuizing zo veilig en snel mogelijk te laten verlopen.

Door Verhuisbedrijf West in te schakelen, weet je zeker dat je inboedel veilig van A naar B komt. Onze verhuizers zijn vriendelijk, enthousiast en hebben passie voor hun werk. Daarnaast weet je door de laagste prijs garantie zeker dat je nooit te veel betaalt.

Binnenkort verhuizen? Vraag een gratis offerte aan

Wil je professionele hulp inschakelen voor jouw verhuizing van of naar Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht? Onze verhuizers maken er samen met jou een leuke dag van. Nieuwsgierig naar onze tarieven? Wij verhuizen jouw spullen tegen een voordelige prijs. Vraag hieronder binnen 1 minuut een gratis offerte aan. Heb je ergens anders een lagere offerte ontvangen? Laat het ons weten!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuizingen:

  Verhuisbedrijf West probeert alle verhuizingen zo spoedig mogelijk af te ronden. Onze verhuizers proberen binnen één dag klaar te zijn. De exacte tijd is afhankelijk van de afstand tussen de locaties en de grootte van de inboedel.
  Bij ons is het mogelijk om voordelig te verhuizen. De exacte kosten zijn afhankelijk van de soort verhuizing, de inboedel en de afstand tussen de locaties. Wil je weten wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte aan.
  Het is mogelijk om je inboedel tijdelijk te laten opslaan bij Verhuisbedrijf West. Ideaal wanneer je in een tussenwoning verblijft of in meerdere delen wilt verhuizen.

  Verhuisbedrijf West voert verhuizingen en ontruimingen uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over schade; je spullen zijn altijd verzekerd tot een waarde van €50.000.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?