• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisservice

Verhuisservice

Ben je op zoek naar een professionele verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht? Of je nu van plan bent in dezelfde provincie te blijven wonen of naar de hele andere kant van Nederland vertrekt: de verhuizers van Verhuisbedrijf West helpen je graag. We zijn een gecertificeerd verhuisbedrijf (NIWO) met jarenlange ervaring met verhuizingen en ontruimingen. Ook spoedverhuizingen zijn mogelijk!

Wat doet Verhuisbedrijf West?

Verhuisbedrijf West is een verhuisservice in West-Nederland. Dit betekent dat we actief zijn in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zorgen ervoor dat jouw inboedel met de grootste zorg naar een nieuwe woning, kantoor of bedrijfspand wordt vervoerd. Jouw kostbare spullen zijn bij onze verhuizers in goede handen!

We gaan altijd zorgvuldig met jouw spullen om en beschikken over alle benodigdheden, zoals verhuisdozen en een verhuislift. Samen zorgen we voor een soepele en leuke verhuizing!

Verhuisservice

Voordelen van een verhuisservice

Steeds meer mensen schakelen een verhuisservice in voor hun verhuizing. Een professionele verhuisservice neemt het zware werk uit handen en zorgt ervoor dat jij meer tijd over hebt voor andere taken.

✓ Tijd besparen

Het inschakelen van een verhuisbedrijf bespaart tijd. Verhuizers kunnen namelijk efficiënter en sneller te werk gaan dan wanneer je het zelf doet. Ook kan het een hoop stress bij je wegnemen.

✓ Expertise en ervaring

Een verhuisbedrijf heeft ervaring met verschillende soorten verhuizingen: groot en klein, particulier en zakelijk. Verhuizers weten precies hoe ze spullen het beste kunnen inpakken en vervoeren waardoor het risico op schade minimaal is.

✓ Ook extra diensten

Naast het verhuizen van je inboedel biedt een verhuisservice vaak extra diensten. Verhuisbedrijf West helpt zowel bij het in- en uitpakken van je spullen als het (de)monteren van meubels op de oude en nieuwe locatie.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Voordelige verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wil je jouw verhuizing naar een nieuwe woning, appartement of bedrijfspand uitbesteden? Wij bieden een voordelige verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In deze provincies bieden wij namelijk de laagste prijs garantie. Dit betekent dat je nooit teveel betaalt voor jouw verhuizing. Maak je ook geen zorgen over verborgen kosten; je ontvangt van tevoren altijd een offerte op maat.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in ontruimingen en is het mogelijk om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan.

Wat kost een verhuisservice? Vraag een offerte aan

Overweeg je een verhuisservice in te schakelen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat dit gaat kosten. De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van de afstand tussen de locaties, de hoeveelheid spullen en de gekozen diensten. Vraag hieronder binnen 1 minuut een gratis offerte aan en krijg een helder beeld van de kosten. Heb je een vraag? Stel deze ook gerust!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over onze verhuisservice:

  Een verhuisservice doet meer dan alleen je spullen verhuizen. Verhuisbedrijf West zorgt voor het transport van je inboedel, maar helpt ook bij het in- en uitpakken van je spullen. Daarnaast helpen onze verhuizers ook bij het (de)monteren van meubels en zijn er extra diensten die je kunt inschakelen zoals inboedelopslag.

  Verhuisbedrijf West is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Het maakt niet uit waar je heen verhuist; of dit nu dezelfde stad is of de hele andere kant van Nederland.

  Het is mogelijk om je inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Ideaal wanneer je in een tussenwoning verblijft of in meerdere delen wilt verhuizen.

  Hoeveel een verhuisservice precies kost, hangt af van de gekozen diensten, de grootte van je inboedel en de afstand tussen locaties. Benieuwd naar de exacte kosten? Bij ons ontvang je altijd een offerte op maat.

  Een verhuisservice is gespecialiseerd in verhuizingen, maar Verhuisbedrijf West helpt je ook bij ontruimingen van woningen, kantoren en kamers in zorginstellingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?