• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Zuid-Holland

Verhuisbedrijf Zuid-Holland

Ben je verliefd geworden op de prachtige steden en de heerlijke stranden van Zuid-Holland? Of ga je deze bijzondere provincie verlaten? Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in provincie Zuid-Holland kom je al snel terecht bij Verhuisbedrijf West. Verhuisbedrijf West is gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen in West-Nederland. We staan bekend om onze betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. We zorgen voor een leuke verhuiservaring!

Betaalbaar verhuisbedrijf provincie Zuid-Holland

Verhuisbedrijf West is een gecertificeerd verhuisbedrijf in de provincie Zuid-Holland. We bieden een complete all-in-one verhuisservice waarbij we de gehele verhuizing uit handen nemen. We helpen je bij het inpakken van je spullen en monteren alle meubels op de nieuwe locatie. Van grote steden als Rotterdam tot kleinere dorpen zoals Lisse; je schakelt ons in in de gehele provincie van Zuid-Holland. 

Naast verhuizingen bieden we ook inboedelopslag in de buurt. Daarnaast zijn onze vakmensen gespecialiseerd in ontruimingen van woningen en bedrijfspanden.

Plaatsen provincie Zuid-Holland:

 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Leiden
 • Zoetermeer
 • Dordrecht
 • Westland
 • Alphen aan den Rijn
 • Delft
 • Hoeksche Waard
 • Nissewaard
 • Schiedam
 • Leidschendam-Voorburg
 • Gouda
 • Vlaardingen
 • Voorne aan Zee
 • Capelle aan den IJssel
 • Katwijk
 • Lansingerland
 • Rijswijk
 • Krimpenerwaard
 • Pijnacker-Nootdorp
 • Goeree-Overflakkee
 • Barendrecht
 • Ridderkerk
 • Zuidplas

Waarom Verhuisbedrijf West?

Of je nu van of naar Zuid-Holland gaat verhuizen; iedere verhuizing vergt een andere aanpak. Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken: van het opruimen van je spullen tot het inschrijven bij de nieuwe gemeente. Onze verhuizers nemen graag een deel van je zorgen uit handen.

✓ Altijd de laagste prijs

In Zuid-Holland bieden we de laagste prijs garantie. Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs ontvangt!

✓ Lokaal bedrijf

Verhuisbedrijf West is een lokaal bedrijf. We zijn enkel actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze verhuizers zijn altijd in de buurt, zodat we snel kunnen schakelen.

✓ Tevreden klanten

Verhuisbedrijf West heeft veel tevreden klanten in Zuid-Holland en omgeving. Lees onze reviews op deze pagina.

Verhuisbedrijf Zuid-Holland

Zorgeloos verhuizen van of naar Zuid-Holland

We begrijpen dat een verhuizing uitdagend kan zijn, of het nu om een lokale of internationale verhuizing gaat. Steeds meer mensen schakelen daarom een verhuisservice in voor hun verhuizing. Dit biedt veel voordelen, zoals het besparen van tijd en een optimale bescherming van je bezittingen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en doen er alles aan om jouw verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kiest zelf of je de gehele verhuizing aan ons uitbesteedt of ook enkele taken zelf doet.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Ontvang binnen 24 uur een offerte

Ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in provincie Zuid-Holland? Of je nu vanuit het bruisende stadsleven naar een rustigere omgeving verhuist, of juist naar een drukke buurt vertrekt; wij maken voor iedereen een verhuisplan op maat. Vraag hieronder een gratis verhuisofferte aan en ontvang deze binnen 24 uur. Elders een lagere prijs ontvangen? Dan passen wij onze prijs direct aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Zuid-Holland:

  Verhuisbedrijf West is actief in de gehele provincie Zuid-Holland.

  Verhuisbedrijf West is gespecialiseerd in complete verhuizingen, inclusief in- en uitpakken van spullen. Daarnaast schakel je onze vakmensen in voor ontruimingen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

  De kans op schade is minimaal dankzij de expertise van onze verhuizers. Mocht er toch iets beschadigen; tijdens de verhuizing zijn jouw spullen verzekerd tot een waarde van €50.000.
  Moet je met spoed je woning uit? Het is mogelijk om binnen een korte periode te verhuizen met hulp van Verhuisbedrijf West.

  In Zuid-Holland bieden we opslagfaciliteiten voor bezittingen en meubels. Het is mogelijk om een verhuizing inclusief inboedelopslag te kiezen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?