• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht

Ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in de provincie Utrecht? Utrecht is een van de meest centrale plekken om te wonen en is goed bereikbaar vanuit grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ga je lokaal verhuizen? Of vertrek je naar de hele andere kant van Nederland? De verhuisservice van Verhuisbedrijf West zorgt voor een prettige verhuiservaring!

Verhuisbedrijf provincie Utrecht: betrouwbaar en betaalbaar

Verhuisbedrijf West is een lokaal verhuisbedrijf in de provincie Utrecht. Van Amersfoort tot Soest: we zijn actief in de gehele provincie. Of je nu naar het drukke stadscentrum of een rustigere plek verhuist: wij brengen jouw inboedel snel en veilig van A naar B.

Naast verhuizingen zijn we gespecialiseerd in ontruimingen in Utrecht. Ook bieden we een handige inboedelopslag voor als je je spullen tijdelijk wil opslaan.

Verhuisbedrijf Utrecht

Plaatsen provincie Utrecht:

 • Utrecht
 • Amersfoort
 • Veenendaal
 • Zeist
 • Stichtse Vecht
 • Nieuwegein
 • Vijfheerenlanden
 • Woerden
 • Houten
 • Utrechtse Heuvelrug
 • Soest
 • De Ronde Venen
 • De Bilt
 • IJsselstein
 • Leusden
 • Baarn
 • Wijk bij Duurstede
 • Bunschoten
 • Rhenen
 • Bunnik
 • Lopik
 • Woudenberg
 • Montfoort
 • Oudewater
 • Eemnes

Ontdek de unieke voordelen van Verhuisbedrijf West

Iedere verhuizing is uniek; daarom behandelt Verhuisbedrijf West iedere verhuizing anders. Je ontvangt altijd een offerte op maat met duidelijke tarieven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij zware en breekbare spullen het beste kunnen verpakken en vervoeren. Of je nu een aantal kilometer verderop of naar de andere kant van Europa gaat verhuizen; je bezittingen worden altijd met de grootste zorg behandeld. Daarnaast beschikken we over alle benodigde hulpmaterialen, zoals verhuisdozen en een verhuislift. Dus ook als je op een hogere etage woont, helpen wij je bij het veilig verhuizen van je inboedel.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Werkwijze verhuisbedrijf in provincie Utrecht

Een verhuizing is leuk; er breekt namelijk een nieuwe periode in je leven aan. Maar er komen ook een aantal uitdagingen bij kijken. Na jarenlange ervaring met verhuizingen in Nederland weten we precies hoe we een verhuizing moeten aanpakken. Of het nu om een grote of kleine, particuliere of zakelijke verhuizing gaat: we kunnen je volledig ontzorgen! We hebben alles in huis om het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neemt het inpakken meer tijd in beslag dan gedacht? Dan helpen onze verhuizers je graag met het inpakken van je spullen. Dit scheelt jou een hoop tijd!

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Verhuisbedrijf West is een betaalbaar verhuisbedrijf in de provincie Utrecht. Je schakelt ons in voor diverse verhuisservices, zoals transport en in- en uitpakken. We hanteren vaste tarieven en je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Utrecht, maar schakel je ons ook in voor verhuizingen in Noord-Holland en Zuid-Holland.

Vraag hieronder een gratis verhuisofferte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Utrecht:

  De kosten van een verhuisbedrijf in provincie Utrecht zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de afstand tussen de twee locaties. Daarnaast spelen ook de gekozen diensten een rol. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een duidelijke prijsindicatie.
  Wanneer je jouw inboedel verhuisd met Verhuisbedrijf West is jouw inboedel verzekerd tot een waarde van €50.000.
  Het is mogelijk om (een deel van) je inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten in de buurt. Dit is handig voor als je een tijdje in een tussenwoning verblijft of met spoed je woning uit moet.

  Naast verhuizingen zijn we gespecialiseerd in ontruimingen in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Ook is het mogelijk om met spoed te verhuizen in de provincie Utrecht.

  Onze verhuizers proberen iedere verhuizing in één dag af te ronden. Hoeveel tijd het proces in totaal in beslag neemt, wordt van tevoren doorgegeven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?