• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Noord-Holland

Verhuisbedrijf Noord-Holland

Een zorgeloze verhuizing; dat willen we allemaal. Onze professionele verhuizers nemen een groot deel van jouw lasten weg en zorgen voor een vlotte, snelle verhuizing. Verhuisbedrijf West is een ervaren verhuisbedrijf in de provincie Noord-Holland. We zijn onder andere actief in Amsterdam, Den Helder, Hoorn, Haarlem en omgeving. Samen maken we er een leuke dag van!

Betrouwbaar verhuisbedrijf provincie Noord-Holland

Verhuisbedrijf West is een NIWO gecertificeerd verhuisbedrijf in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We verzorgen complete verhuizingen in de gehele provincie. Van Haarlem tot Julianadorp: wij weten de weg te vinden. Naast verhuizingen schakel je ons in voor ontruimingen en tijdelijke inboedelopslag in Noord-Holland.

Plaatsen Noord-Holland:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Haarlemmermeer
 • Zaanstad
 • Alkmaar
 • Amstelveen
 • Purmerend
 • Hilversum
 • Dijk en Waard
 • Hoorn
 • Velsen
 • Gooise Meren
 • Den Helder
 • Hollands Kroon
 • Schagen
 • Medemblik
 • Beverwijk
 • Huizen
 • Heemskerk
 • Edam-Volendam
 • Castricum
 • Aalsmeer
 • Diemen
 • Uithoorn
 • Bergen

Onze verhuisservice in Noord-Holland

Verhuisbedrijf West staat bekend om de persoonlijke aandacht en het vriendelijke personeel. Samen zorgen we ervoor dat jouw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over schade. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze zware items en breekbare spullen het beste kunnen verpakken en vervoeren. Mocht er toch iets beschadigen onderweg? Dan ben je gewoon verzekerd. Je spullen worden vergoed tot een waarde van €50.000.

We hebben zowel ervaring met particuliere als zakelijke verhuizingen. Moet je met spoed verhuizen? We bieden ook spoedverhuizingen in de provincie Noord-Holland.

Verhuisbedrijf Noord-Holland

Werkwijze Verhuisbedrijf West

Bij Verhuisbedrijf West is het mogelijk om de complete verhuizing uit handen te geven. Van inpakken tot het monteren van meubels; onze verhuizers helpen je graag. Wil je een gedeelte zelf doen? Ook dat is mogelijk; we kunnen bijvoorbeeld alleen het transport regelen. Daarnaast beschikken we over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuisdozen en een verhuislift. Dus ook als je op een hogere etage woont, schakel je ons in voor een veilige verhuizing.

Bovendien zijn we niet alleen een verhuisbedrijf in provincie Noord-Holland, maar zijn we ook actief in Zuid-Holland en Utrecht.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Ontdek onze lage prijzen: ontvang een gratis offerte

Zoek je een betaalbaar verhuisbedrijf in provincie Noord-Holland? Verhuizen hoeft helemaal niet duur te zijn! In Noord-Holland en omgeving bieden we de laagste prijs garantie. Dit betekent dat je altijd de laagste prijs ontvangt. Onze tarieven zijn eerlijk en je ontvangt van tevoren altijd een duidelijke prijsindicatie. Wil je weten wat jouw verhuizing van of naar Noord-Holland gaat kosten? Vraag in 2 minuten jouw gratis verhuisofferte aan en kom erachter!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Noord-Holland:

  Ja, Verhuisbedrijf West is in de gehele provincie Noord-Holland actief.
  Verhuisbedrijf West helpt je bij verhuizingen van en naar Noord-Holland. Of je nu lokaal, naar een andere provincie of het buitenland gaat verhuizen: wij regelen het voor je.
  Hoe lang een verhuizing duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties en de grootte van je inboedel. Wanneer je binnen de provincie verhuist, zal de verhuizing binnen enkele uren klaar zijn.
  Moet je met spoed verhuizen? We doen ook spoedverhuizingen in Noord-Holland. Deze behandelen we precies hetzelfde als iedere andere verhuizing.
  Als je Verhuisbedrijf West inschakelt voor het transport van je inboedel is de kans op schade minimaal. Dit komt doordat onze verhuizers jarenlange ervaring hebben met het verpakken en verhuizen van spullen. Mocht er toch iets beschadigen, dan wordt dit vergoed tot een waarde van €50.000.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?