• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Over ons

Over ons

Verhuisbedrijf West is gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen in West-Nederland. Dit betekent dat we actief zijn in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw verhuizing zo soepel en veilig mogelijk verloopt. Of je nu lokaal of naar de hele andere kant van Nederland gaat verhuizen: wij hebben de beste mensen en middelen in huis voor een vlotte verhuizing!

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Wij zijn een gecertificeerd (NIWO) verhuisbedrijf in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en ontruimingen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een professionele verhuisservice in te schakelen dankzij het gemak, tijdsbesparing en de veiligheid. Wij behandelen jouw spullen met de grootste zorg en garanderen een vlotte overgang naar jouw nieuwe woning of bedrijfspand!

Of je nu de complete verhuizing inclusief in- en uitpakken wilt uitbesteden of ook een deel zelf wilt doen; wij passen ons aan jouw behoeften aan.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Werkwijze Verhuisbedrijf West

We hebben al vele verhuizingen mogen uitvoeren; zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een efficiënte werkwijze ontwikkeld.

1. Jouw wensen bespreken

We starten altijd met het bespreken van jouw wensen en behoeften. Wil je de gehele verhuizing uit handen geven of slechts een aantal taken? Zijn er bepaalde verhuismaterialen nodig, zoals verhuisdozen of een verhuislift? Daarnaast is het belangrijk om een realistische schatting te geven van de grootte van je inboedel.

2. Verhuisdatum inplannen

Wanneer alles voor beide partijen duidelijk is, plannen we de verhuisdatum in. Natuurlijk kun je deze helemaal zelf bepalen. We raden aan om de verhuisdatum zo snel mogelijk door te geven, zo weet je zeker dat er nog een plekje vrij is.

3. Verhuizen

Wanneer je akkoord bent gegaan met onze offerte kan het verhuizen beginnen! We geven een reële schatting van de tijdsduur van de verhuizing en laten je precies weten hoe laat we op de stoep staan. We maken er samen een leuke, vlotte dag van!

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Professioneel, betrouwbaar én altijd de laagste prijs

Verhuisbedrijf West is een lokaal verhuisbedrijf in West-Nederland. We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We helpen echter niet alleen bij lokale verhuizingen, maar ook voor internationale verhuizingen kun je bij ons terecht.

We staan bekend als betrouwbaar en persoonlijk. Je hebt namelijk altijd contact met dezelfde persoon en ontvangt de juiste hulp op maat. Bovendien profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Heb je elders in West-Nederland een lagere offerte ontvangen? Dan passen wij onze prijs direct aan.

Voordelig verhuizen? Vraag een gratis offerte aan

Verhuizen hoeft helemaal niet duur te zijn. Bespaar jezelf tijd en stress door Verhuisbedrijf West in te schakelen. Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze voordelige tarieven. Heb je vragen over ons? Of wil je meer weten over ontruimingen of inboedelopslag? Neem gerust contact met ons op!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over Verhuisbedrijf West:

  Hoe lang een verhuizing precies duurt, kunnen we van tevoren niet zeggen. Onze verhuizers doen hun best om de verhuizing binnen één dag af te ronden. Je krijgt altijd van tevoren een realistische tijdschatting.

  De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van de gekozen diensten, de locaties en de grootte van de inboedel. Wil je een duidelijke schatting krijgen van de kosten? Vraag een gratis offerte aan.

  Als Verhuisbedrijf West jouw spullen verhuist, ben je altijd verzekerd tegen schade. We vergoeden schade tot een waarde van €50.000.

  Verhuisbedrijf West is een verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ontruimingen en is het mogelijk om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten in de buurt.

  Wil je nog meer tijd besparen? Laat onze verhuizers je helpen bij het in- en uitpakken van je spullen. Ook helpen we je indien gewenst bij het (de)monteren van meubels.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?