• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Opslag inboedel

Opslag inboedel

Heb je de sleutels van je nieuwe woning nog niet? Of is je nieuwe appartement nog niet klaar om in te trekken? Veel mensen verblijven bij een verhuizing tijdelijk in een tussenwoning. Praktisch, maar vaak is er niet genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Wanneer je een deel van je inboedel nog niet kwijt kunt, kan het handig zijn om deze tijdelijk op te slaan bij een verhuisbedrijf. Zo profiteer je van opslag en transport in één. Verhuisbedrijf West biedt opslag inboedel in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Waarom je inboedel tijdelijk opslaan?

Wanneer je tijdelijk in een tussenwoning verblijft, heb je vaak niet voldoende ruimte om je gehele inboedel mee te nemen. In deze situatie biedt tijdelijke inboedelopslag uitkomst. Op deze manier hoef je namelijk niet te leven tussen ingepakte dozen in je huis. Maar ook als je je woning aan het verbouwen bent of simpelweg ruimte tekort komt, is inboedelopslag praktisch en handig.

Er zijn verschillende situaties waarin tijdelijke opslag uitkomst biedt:

 • Bij verbouwingen of renovaties, wanneer je ruimte vrij wilt maken en meubels en bezittingen wilt beschermen tegen schade.
 • Wanneer er een periode zit tussen het verlaten van het oude huis en het intrekken van de nieuwe woning.
 • Wanneer je in delen wilt verhuizen en niet alles in één keer naar de nieuwe woning wilt brengen.
 • Als je spullen al hebt ingepakt en deze in de weg staan in huis.
Opslag Inboedel

Voordelen opslag inboedel bij Verhuisbedrijf West

Opslag inboedel biedt meerdere voordelen; zo geniet je van extra ruimte in huis en kun je de verhuizing nog beter plannen aangezien je zelf kunt kiezen wanneer je de inboedel verhuist. Ook worden je spullen veilig opgeslagen en 24/7 beveiligd.

Veilige opslag

Je bezittingen worden opgeslagen in een beveiligde opslagplaats in de buurt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade of diefstal.

Betaalbaar

Opslag inboedel bij Verhuisbedrijf West is betaalbaar. Wanneer je een verhuizing met inboedelopslag combineert, wordt het zelfs nog voordeliger.

Opslag en transport in één

Door een verhuizing met opslag te combineren, kun je de verhuizing nog soepeler laten verlopen. Wij regelen het transport van en naar de opslagplaats; je hoeft zelf niks te doen!

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Verhuisbedrijf West: gecertificeerd verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf West is een gecertificeerd verhuisbedrijf in West-Nederland. Onze verhuizers zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We bieden altijd een beveiligde opslagruimte in de buurt van jouw woonplaats. Zo kunnen we snel bij jouw spullen zijn wanneer je deze wilt laten verhuizen. Je inboedel wordt altijd veilig opgeslagen.

Moet je met spoed je woning verlaten? Dan is het mogelijk om je inboedel direct bij ons op te slaan voor een onbepaalde tijd.

Inboedel laten opslaan? Vraag een offerte op maat aan

Wil je jouw inboedel tijdelijk laten opslaan? Misschien omdat je in een tussenwoning gaat verblijven of omdat je meer ruimte in huis wilt creëren? Je kunt onze opslagfaciliteiten combineren met transport tijdens een verhuizing, maar dit is niet noodzakelijk. Heb je vragen? Stel deze gerust. Ook is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over inboedelopslag:

  Hoeveel een verhuizing inclusief opslag van je inboedel kost, is afhankelijk van de grootte van je inboedel. Vraag een gratis offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een duidelijke prijsindicatie.
  Jouw spullen zijn niet automatisch verzekerd wanneer je deze tijdelijk opslaat in onze opslagruimte. Hoewel we jouw bezittingen altijd beveiligen, kan het handig zijn om een verzekering af te sluiten. Zo ben je extra beschermd tegen diefstal en andere schade aan je eigendommen.
  Het combineren van een verhuizing met tijdelijke opslag biedt meerdere voordelen. Het is bijvoorbeeld handig wanneer je tijdelijk in een tussenwoning verblijft en niet alle spullen kan meenemen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om in fasen in- en uit te pakken zonder dat je woning vol staat met dozen.

  Naast opslag biedt Verhuisbedrijf West andere diensten, zoals ontruimingen en transport. We hebben zowel ervaring met particuliere als zakelijke verhuizingen en ontruimingen.

  Moet je binnen een korte tijd je woning verlaten? Het is mogelijk om je spullen met spoed bij ons op te slaan.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?