• Het verhuisbedrijf van West-Nederland!

Laagste prijs West NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Ontruiming

Ontruiming

Naast verhuizingen is Verhuisbedrijf West gespecialiseerd in ontruimingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Je schakelt ons in voor de ontruiming van (senioren)woningen, kantoren en zorgkamers. Onze vakmensen behandelen je bezittingen met de grootste zorg en helpen je bij het opruimen van spullen die je niet meer nodig hebt.

Is er door speciale omstandigheden een spoedontruiming nodig? Ook dan kunnen we je helpen. We behandelen een spoedontruiming hetzelfde als iedere andere ontruiming!

Verhuizingen en ontruimingen in West-Nederland

Verhuisbedrijf West is een professionele verhuisservice actief in het westen van Nederland. Onze verhuizers helpen je graag bij het verhuizen van je inboedel. Het kan echter voorkomen dat er een woning of bedrijfspand ontruimd moet worden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een verhuurder de woning zo snel mogelijk klaar wil hebben voor de volgende bewoner. Daarom bieden wij een speciale service voor ontruimingen.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle spullen naar de juiste locatie worden gebracht. Daarnaast helpen we bij het volledig leegmaken en opruimen van de woning.

Ontruiming

Werkwijze Verhuisbedrijf West bij een ontruiming

Verhuisd jouw dierbare naar een zorginstelling? Of heb je onverwachts te maken gekregen met een overlijden? Wat de reden van de ontruiming ook is, wij zorgen ervoor dat alle bezittingen met de grootste zorg worden verpakt en naar de juiste locaties worden gebracht.

Allereerst bespreken we jouw wensen en spreken we nauwkeurig af wat er met de bezittingen gaat gebeuren. Het is mogelijk om de spullen te vervoeren naar een nieuwe locatie, maar we helpen ook bij het opruimen van items die je niet meer nodig hebt. De woning of de kamer wordt volledig leeggehaald en bezemschoon opgeleverd voor de volgende bewoner.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Betrouwbaar, persoonlijk en voordelig

Ben je op zoek naar een bedrijf voor een ontruiming van een woning of bedrijfspand? Aangezien een woningontruiming een heftige gebeurtenis kan zijn, gaan wij altijd respectvol om met de situatie. Verhuisbedrijf West staat bekend om de persoonlijke aandacht. Je hebt altijd contact met dezelfde persoon en jouw wensen worden altijd persoonlijk besproken. Daarnaast gaan we altijd zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen; we behandelen ze met de grootste zorg.

Woning of kantoorontruiming? Vraag een offerte aan

Ons team zorgt ervoor dat jouw woning of kantoor professioneel wordt ontruimd. Ook als dit in een korte periode moet gebeuren, kun je bij Verhuisbedrijf West terecht voor een spoedontruiming. Daarnaast bieden we opslagfaciliteiten in de buurt voor als je nog geen plaats hebt voor alle spullen. Vraag hieronder een gratis offerte aan en neem bij vragen gerust contact op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ontruiming:

  Een ontruiming omvat het leegmaken van een woning of bedrijfspand. Alle meubelen en bezittingen worden uit het pand gehaald en vervolgens naar de juiste plaats gebracht.
  Verhuisbedrijf West is gespecialiseerd in de ontruiming van woningen en kantoren. Daarnaast is het mogelijk om een seniorenwoning of zorgkamer te laten ontruimen.

  Heb je nog geen ruimte voor alle spullen na de ontruiming? Het is mogelijk om bezittingen tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten in de buurt.

  Hoe lang de ontruiming precies duurt, is afhankelijk van de grootte van de inboedel. Onze vakmensen doen hun best om de ontruiming binnen één dag af te ronden.
  Je bepaalt zelf wat er met de spullen en bezittingen gebeurt na de ontruiming. Het is mogelijk om deze naar een andere locatie te verplaatsen, maar je kunt ze ook tijdelijk laten opslaan. Daarnaast gooien we spullen die je niet meer nodig hebt voor je weg.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?